Kom eens een kijkje nemen

Door de kleinschalige opzet van De Banjers krijgen de kinderen de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben.

De woonkamer:

Bij De Banjers wordt er voornamelijk met houten en open speelgoed gespeeld. Er is een speelhoek met diverse speelgoed: duplo, puzzels, boekjes, bouwspeelgoed, houten treinbaan, houten dieren, een keukentje en nog meer. Bij  Er is een houten kast met speelgoed voor de wat grotere kinderen. Een derde kast bevat diverse creatieve materialen waar alleen ik spullen uit pak, die kast kan ook op slot. Ze mogen ook lekker uitrusten op de bank.

De keuken:

Is in principe toegankelijk voor de kinderen maar ze mogen niet in de kastjes komen. Niet aan het gasfornuis en de oven komen. Hier kan door middel van een trapje de handen gewassen worden.

In de hal:

Is de gang waar de kapstokjes en de buitendeur zich bevinden. Het is niet de bedoeling dat daar gespeeld word. De wc bevindt zich ook in de gang, daar kunnen de kinderen naar het toilet.

De eerste verdieping:

Hier komen de kinderen niet, hier bevinden zich de ouderslaapkamer en de kinderkamers. De badkamer bevindt zich ook hier.

Kinderslaapkamer:

Op de benedenverdieping bevindt zich de slaapkamer, dit is waar alle gastkinderen slapen. Er staan 2 stapelledikantjes en een commode. Elk kind heeft een vast bedje en een mandje voor zijn eigen spulletjes.
De jongste kinderen tot 1,5 slapen alleen in een slaapzak daarna zijn er dekbedjes aanwezig. Tevens slapen alle kinderen op aerosleep matrasjes. Elk kind heeft zijn vaste bedje en word elke week verschoond mits ze een bedje delen word dit uiteraard tussendoor verschoond of wanneer nodig, dit geld ook voor hun slaapzak. De slaapkamer heeft voor elk bed cameratoezicht.

Buiten:

Achter is een ruime speelplaats met een zandtafel, leuke speeltoestellen en diverse speelmaterialen. In de zomerperiode kan hier ook met water gespeeld worden. Er wordt alleen in het laagste gedeelte gespeeld en de buitenspeelplaats is afgesloten door middel van een tuindeur met slot. We gaan elke dag naar buiten mits het weer het toelaat. In de voortuin word niet gespeeld, ook gaan we wel eens op pad naar een speeltuin in de buurt. De kinderen worden met een goede zonnebrandcreme ingesmeerd, heeft u kind allergieën voor een zonnebrand dan graag zelf meegeven.

Vervoer:

Hoofdzakelijk vervoeren wij ons met de bakfiets. Voor de kleinere kinderen zijn daarvoor speciale babyschelpen en peuterzitjes aanwezig. Wel kan ik de ouders vragen om het achterlaten van een autostoeltje voor noodgevallen. Er is een autostoeltje en een maxi-cosi aanwezig. Een bugaboo tweelingwagen is ook aanwezig voor de kleine wandelingen of uitstapjes. En met onze mooie nieuwe bolderwagen kunnen we nog vaker een wandeling maken met z’n allen.

Gastouderopvang de Banjers

Voordelen gastouderopvang

 • Professionele huiselijke opvang

 • Spw-3 gediplomeerd

 • Regelmatige bijscholing

 • Kinder EHBO diploma

 • U betaald alleen de afgesproken uren

 • LRKP-nr (recht op kinderopvangtoeslag)

 • Zeer ruime opvanglocatie incl. grote tuin

 • Uitdagend en afwisselend speelmateriaal

 • Altijd een vast gezicht

 • Kleine groep dus veel individuele aandacht

De zandtafel

Zelf meenemen

Wat u niet moet vergeten zelf mee te nemen met het wegbrengen van uw kind is het volgende:

 • flessenvoeding, voedingsfles
 • luiers
 • fopspeen / knuffel
 • dieetvoeding of speciale wensen
 • extra setje kleding en extra luiers

Vragen staat vrij!

Neem contact op voor informatie of een vrijblijvende rondleiding. Bij gastouderopvang De Banjers word gestreefd naar een snel antwoord op uw mail. Neemt u ook eens een kijkje op onze Facebookpagina voor alle leuke nieuwtjes, activiteiten en sfeerimpressie. En like onze pagina om op de hoogte te blijven.