Wie is het gezicht achter De Banjers?

Zoekt u een fijne, warme en creatieve omgeving voor uw kind? Dan wil ik mij graag aan u voorstellen.

Mijn naam is Patricia Huntjens-Kok (1979). Het gezicht achter Gastouderopvang de Banjers. Ik ben getrouwd met Richard en moeder van 2 dochters: Suus (2005) en Bo (2008).

Vanaf 1999 ben ik werkzaam in de kinderopvang en begonnen op een kinderdagverblijf. Op de babygroep en daarna jaren op een verticale groep. In die periode heb ik ook mijn SPW3-diploma behaald. Daar heb ik altijd met veel plezier gewerkt. Na de geboorte van Bo ben ik gestopt met werken, maar uiteindelijk miste ik de zorg voor kinderen. Ik heb toen besloten om mijn eigen kinderopvang op te starten, weliswaar op een kleinschalige huiselijke basis.

Ik besloot gastouderopvang de Banjers, kleinschalige kinderopvang van 0-4, op te richtten en ben in mei 2013 gecertificeerd begonnen. Dit bleek een hele goede beslissing want ik zou het nu niet meer anders willen. Het kleine, huiselijke en persoonlijke karakter van de opvang vind ik het mooiste wat er is. Het ideaal en de passie waar ik de opleiding SPW mee ben gestart kan ik nu in de praktijk brengen. Door de kleinschalige opzet kan ik de kinderen de persoonlijke aandacht geven die ze nodig hebben.

Patricia Huntjens-Kok
Patricia Huntjens-Kok

Voordelen gastouderopvang

  • Professionele huiselijke opvang 0-4 jaar

  • Spw-3 gediplomeerd

  • Regelmatige bijscholing

  • Kinder EHBO diploma

  • U betaald alleen de afgesproken uren

  • LRKP-nr (recht op kinderopvangtoeslag)

  • Zeer ruime opvanglocatie incl. grote tuin

  • Uitdagend en afwisselend speelmateriaal

  • Altijd een vast gezicht

  • Kleine groep dus veel individuele aandacht

De Droomvogel bij de Banjers

De Droomvogel is een spelstimuleringsprogramma. “Kind en spel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kinderen over de hele wereld spelen. Omdat ze het leuk vinden, omdat ze er zin in hebben. Spel wordt niet voor niets wel ‘de taal der kinderen’ genoemd, die alle grenzen overschrijdt Spelende kinderen maken geen onderscheid in ras, culturele achtergrond en moedertaal, zij verstaan elkaar. Spel is een wezenskenmerk van de mens dat tot ontplooiing komt in de interactie met de omgeving, een activiteit die als essentieel wordt gezien voor de ontwikkeling van de persoon.” (Hellendoorn, J., 1998)

Lees meer over dit programma op de pagina over De Droomvogel

We maken ook veel muziek

Elke dag in de ochtend beleven wij het muziekkwartier. Een kwartier waarin elk ontwikkelingsgebied op muzikale wijze aan bod komt. Daar heb ik een officiële certificering voor behaald van: Het Muziekkwartier.

Lees meer over deze muzieklessen op Het Muziekkwartier.

Vragen staat vrij!

Neem contact op voor informatie of een vrijblijvende rondleiding. Bij gastouderopvang De Banjers word gestreefd naar een snel antwoord op uw mail. Neemt u ook eens een kijkje op onze Facebookpagina voor alle leuke nieuwtjes, activiteiten en sfeerimpressie. En like onze pagina om op de hoogte te blijven.